Ufo Theorie

- Hoofdpagina - - Inleiding - - Waarom Area 51? - - Tijdlijn - - Ufo theorie - - Wat is er aan de hand? - - Voor en tegenstanders - - Feiten - - Feiten 2 - - Mogelijke oplossingen - - Sociale feiten - - Bijlage - - Technologieën - - Conclusie - - Geloven wij in aliens? - - Meningen projectontwikkelaars - - Gastenboek - - Foto album - - Enquête - - Contact -

Ufo theorie

De basis is in het verleden door ufo-aanhangers vaak genoemd als locatie waar de Amerikaanse overheid buitenaardse intelligente wezens verborgen zou houden, maar dat is de Amerikaanse overheid blijven ontkennen. 

Verschillende mensen hebben beweerd kennis te hebben die Area 51 complottheorieën zou ondersteunen. Onder hen bevindt zich Bob Lazar, die in 1989 beweerde dat hij bij Area 51's S-4 werkte waar hij contractueel werd uitbesteed voor het werk aan een buitenaards ruimteschip dat de Amerikaanse regering in haar bezit had.En in een Dreamland documentaire uit 1996, geregisseerd door Bruce Burgess, kwam een interview voor met een 71 jaar oude ingenieur die beweerde dat hij als voormalige medewerker bij Area 51 tijdens de jaren 1950 aan een 'vliegende schijf-simulator' had gewerkt, die was gebaseerd op een schijf uit een neergestort buitenaards toestel. Dit apparaat zou dan gebruikt geweest zijn om Amerikaanse piloten op te leiden.

Ufo's

UFO’s worden al sinds duizenden jaren gezien, maar de laatste vijftig jaar wel heel vaak. Ze komen in heel veel vormen en soorten voor. De bekendste vorm is natuurlijk die van een vliegende schotel. Deze vorm ziet er uit als twee borden die met de platte randen op elkaar zijn gelegd. Vaak wordt er nog een ronde koepel bovenop gezien en soms melden mensen dat ze daar ramen in zagen zoals patrijspoorten in schepen. 
Wat vooral opmerkelijk nieuws is, is dat er in Groot-Brittannië in 2009 een record aantal meldingen van ufo's waren.

In Groot Brittannië zijn 231 meldingen binnengekomen bij het ministerie van Defensie. De meeste daarvan goed gedocumenteerd met foto’s of filmopnamen, zo meldt de krant Daily Telegraph. De toename van het het aantal meldingen heeft volgens het ministerie waarschijnlijk te maken met de populariteit van mobieltjes met daarin een camera. Dankzij foto- of filmopnamen hebben mensen sneller de neiging om een melding te doen. Zonder beeldmateriaal is het immers moeilijk te bewijzen dat je echt iets hebt gezien.
De Britse regering probeert volledige openheid te geven over alle meldingen van UFO’s. Bij de Nationale archieven van de eilandstaat zijn zelfs redelijk recente meldingen al in te zien, compleet met het onderzoek van de Britse regering.

Hierbij een video van ufo waarnemingen in oktober 2012:
*Klik op de link hieronder.

Beste UFO waarnemingen van oktober 2012, AFO - YouTube

Bronnen: Wikipedia - Nationale Archieven - YouTube - DreamLandResort en eigen informatie.