Technologieën van Area51.

- Hoofdpagina - - Inleiding - - Waarom Area 51? - - Tijdlijn - - Ufo theorie - - Wat is er aan de hand? - - Voor en tegenstanders - - Feiten - - Feiten 2 - - Mogelijke oplossingen - - Sociale feiten - - Bijlage - - Technologieën - - Conclusie - - Geloven wij in aliens? - - Meningen projectontwikkelaars - - Gastenboek - - Foto album - - Enquête - - Contact -

Er word gespeculeert dat Area 51 gebruik maakt van buitenaardse technologie, maar is dat ook zo?

Area 51 werd gesticht in 1954 als een geheime basis waarin de luchtvaartmaatschappij Lockheed spionagevliegtuigen kon ontwikkelen voor de CIA (Centrale Informatiedienst), en het wordt nog steeds gebruikt voor de toekomstige projecten. Zo werd hier de Stealth-bommenwerper getest. Het terrein is altijd gebruikt voor geheime zaken. De USAF (Amerikaanse luchtmacht) gaf het bestaan ervan pas in 1994 toe omdat het 't neusje van de zalm van de Amerikaanse technologie vertegenwoordigt. Het probleem is echter dat volgens recente "bewijzen" de technologie en de technici niet uit Amerika komen; ze zijn buitenaards.
Sinds de vestiging van Area 51 werd er melding gemaakt van curieuze objecten in de lucht, wat door de regering als onzin werd afgedaan. Maar die werd in verlegenheid gebracht toen een van hun eigen mensen beweerde dat er zich UFO's boven Area 51 bevonden, en dat de USAF actief meewerkte aan buitenaardse technologie.
Robert "Bob" Lazar, een wetenschapper die vanaf december 1988 vijf maanden op de basis werkte, kwam met dit nieuws in mei 1989. Hij onthulde dat de Amerikaanse regering negen vliegende schotels aan het onderzoeken was en buitenaardse technologie probeerde aan te wenden voor eigen gebruik. Hij werd in het donker gefilmd, gebruikte een andere naam en zijn stem werd verdraaid. Lazar beweerde dat hij en zijn vrouw met de dood bedreigd waren geweest. Zijn maskerade haalde niet veel uit want na het interview namen de dreigementen toe en werd er op zijn auto geschoten.
Daarop trad hij in november naar buiten. Deze keer beschreef Lazar het uiterst geheime S4 area, naast het Papoose-meer binnen Area 51, waar de buitenaardse toestellen werden opgeslagen. Men had hem gebruikt in een team van 22 technici om erachter te komen hoe het aandrijvingssysteem van de toestellen werkte.Binnen in Area 51:

Volgens Lazar was S4 een ondergronds bedrijf dat zo groot was als een hele bergketen. Eerst dacht hij dat hij werkte met zeer geavanceerde technologie. Maar toen hij een van de toestellen binnentrad, raakte hij er steeds meer van overtuigd dat ze uit een andere wereld kwamen, want door de vormen en afmetingen konden ze niet door mensen zijn gemaakt.
"Er zijn geen lasnaden en geen bouten of spijkers," zei Lazar, "alles bestaat uit zachte rondingen."
Er waren patrijspoorten, gewelven en kleine lage stoelen. De aandrijvingseenheid had de grootte van een basketbal en verspreidde een anti-zwaartekrachtveld door een holle zuil die verticaal door het midden van het toestel liep.
De instructies die Lazar las bevestigden zijn vermoedens. Er stond een geweldige hoeveelheid UFO-informatie in, waaronder foto's van autopsies op kleine grijze wezens met lange hoofden zonder haar. Verder stond er dat ze uit het Zeta Reticuli sterrenstelsel kwamen.
Ook werd er een ongeluk uit 1979 in beschreven waarbij de wezens bewakers en wetenschappers op de basis hadden omgebracht. Toen twijfelde Lazar er niet meer aan dat hij werkte met een "buitenaards toestel, vervaardigd door een buitenaardse intelligentie met buitenaardse materialen."
Lazar zegt niet dat hij buitenaardse wezens in S4 heeft gezien, maar wel zag hij iets opmerkelijks. Terwijl hij voorbij een kamer liep, zag hij wel twee mannen in witte jassen "die naar beneden keken en tegen iemand met smalle lange armen praatten..."

Bronnen: Google, kronosworld.nl