maatschappijleer 1

- Hoofdpagina - - Inleiding - - Waarom Area 51? - - Tijdlijn - - Ufo theorie - - Wat is er aan de hand? - - Voor en tegenstanders - - Feiten - - Feiten 2 - - Mogelijke oplossingen - - Sociale feiten - - Bijlage - - Technologieën - - Conclusie - - Geloven wij in aliens? - - Meningen projectontwikkelaars - - Gastenboek - - Foto album - - Enquête - - Contact -

Sociale feiten area51:

 

Area 51 roept bij vele mensen veel vraagtekens op, toch zijn er verschillende theorieën over deze Amerikaanse basis en niet iedereen is er over te spreken. Op deze pagina bespreken we de sociale feiten over deze basis.

Er zijn veel mensen die werken op de basis maar er thuis niet over mogen spreken het is gebleken dat ze dat vaak moeilijk vinden dat ze hun bevinden en opmerkingen niet mogen delen met de rest van de bevolking omdat daar hoge straffen op staan in Amerika.

De Amerikaanse overheid wil dus niets te maken hebben met de bevolking, maar de vraag bij vele Amerikanen is: Waarom niet? Er zijn verschillende Actiegroepen die al jarenlang protesteren tegen area 51, maar ze boeken geen succes en de overheid stopt deze zaak het liefste in de doofpot. Zo zie je op tv bijna nooit een artikel over area 51 en al helemaal niet op de zenders van de overheid zelf. In hun perfecte ideaal heeft de bevolking het niet over de basis en wordt er bijna nooit over gepraat. Hoe het ook zit, veel mensen hebben er vragen bij die waarschijnlijk voor altijd onbeantwoord blijven.

Bronnen: eigen informatie