maatschappijleer 1

- Hoofdpagina - - Inleiding - - Waarom Area 51? - - Tijdlijn - - Ufo theorie - - Wat is er aan de hand? - - Voor en tegenstanders - - Feiten - - Feiten 2 - - Mogelijke oplossingen - - Sociale feiten - - Bijlage - - Technologieën - - Conclusie - - Geloven wij in aliens? - - Meningen projectontwikkelaars - - Gastenboek - - Foto album - - Enquête - - Contact -

Mogelijke oplossingen:

 

De geheimen over area 51 zal de Amerikaanse overheid dan wel nooit prijsgeven, en ook geheim houden. Desondanks houd dit niet in dat ze de bevolking er iets meer over zouden kunnen betrekken hiervoor zijn een paar mogelijkheden die we hieronder hebben uitgewerkt. Ze betalen dan ook veel belastinggeld wat naar de area 51 heen gaat, omdat de basis veel geld kost wat door de bevolking betaald moet worden.

 

Oplossing 1: De Amerikaanse overheid zal eens per jaar een speciale persconferentie kunnen geven over wat er zo nu en dan gedaan is op de basis. Het draait per slot van mening wel op het belastinggeld die de Amerikaanse bevolking moet betalen zonder dat ze weten wat er daar daadwerkelijk gebeurt.

 

Oplossing 2: Ze zouden een keer een klein gedeelte van de basis kunnen tentoonstellen of er een open dag van maken zodat de bevolking daar dan kennis kan maken met wat er allemaal gebeurt op Area 51.

 

Oplossing 3: Ze zouden een keer een cameraploeg mee moeten laten gaan om te laten zien hoe het te werk gaat, wat voor een onderzoeken er gedaan worden etc. Dit hoeft niet alles te filmen maar kan ook kleine gedeeltes filmen, omdat we ook snappen dat sommige gedeeltes in verband met de staatsveiligheid gewoon weg niet mogelijk is.


 

Bronnen: Eigen informatie