Geloven wij in aliens?

- Hoofdpagina - - Inleiding - - Waarom Area 51? - - Tijdlijn - - Ufo theorie - - Wat is er aan de hand? - - Voor en tegenstanders - - Feiten - - Feiten 2 - - Mogelijke oplossingen - - Sociale feiten - - Bijlage - - Technologieën - - Conclusie - - Geloven wij in aliens? - - Meningen projectontwikkelaars - - Gastenboek - - Foto album - - Enquête - - Contact -

Mike:

Ik geloof wel/niet in aliens omdat: Niet, omdat ik de informatie hierover te beperkt vind om een ordeel over te doen of ze wel of niet bestaan. 

Ik denk dat aliens wel of niet slimmer dan ons zijn omdat: In films zijn aliens heel slim, altans zo doen ze zich voor. Maar ik ga toch voor dat de mens slimmer is. Ikzelf heb nog nooit een alien gezien, zal als het goed is ook niet gebeuren. Zal wel leuk wezen. 

Hoe denk ik hoe aliens eruit zien: Je hebt alle soorten, kleuren en maten aliens. Van groen, paars tot grijs kleurig. Met grote zwartkleurige zwarte ogen. Lange benen, lange armen en grote voeten / armen  zoals deze meneer hieronder:


Stefan:

Ik geloof wel/niet in aliens omdat: Niet, omdat ik het een beetje onrealistisch vind over het alien gebeuren. Soms zie je wel eens van die alien programma's , als je daar goed oplet zeggen ze altijd we denken we denken we denken. Zolang het nog niet is bewezen dat ze bestaan zal ik er ook niet in geloven.

Ik denk dat aliens wel of niet slimmer dan ons zijn omdat: Aliens doen zich slim voor in films. Maar zijn ze dat ook? Zelf heb ik geen idee of ze wel of niet slimmer zijn, want de vraag is bestaan ze eigenlijk wel? En dan pas kun je echt oordelen of dat daadwerkelijk zo is.

Hoe denk ik hoe aliens eruit zien:
Ik denk dat alle aliens hetzelfde eruit zien zoals, een groen grijsachtige huidskleur met grote zwarte ogen. Ook denk ik dat ze ongeveer de gemiddelde lengte hebben van een mens.

 

Gijs:

Ik geloof wel/niet in aliens omdat: Wel omdat er vast wel meerdere planeten zijn waar leven is maar ik geloof er niet in dat ze naar onze planeet komen omdat ik denk dat zij net zo ver zijn als wij.

Ik denk dat aliens wel of niet slimmer dan ons zijn omdat: Niet omdat zij dan net zo ver zouden moeten zijn als wij

Hoe denk ik hoe aliens eruit zien: Ik denk dat ze er net zoals wij uit zien

 

Jesse:

Ik geloof wel/niet in aliens omdat: Niet, omdat ik een realist ben, ik zie dingen in de werkelijkheid en naar mening zijn aliens niet werkelijke en is het verzonnen. Dit blijf ik geloven tot het tegendeel aantoonbaar bewezen is.

Ik denk dat aliens wel of niet slimmer dan ons zijn omdat: Niet, omdat ze anders al geprobeerd hadden de aarde te bezoeken en misschien te overnemen, omdat ik denk dat organismen altijd willen weten wie de sterktste is en de baas willen spelen maar uiteindelijk wint de sterkste en dat is de mens.

Hoe denk ik hoe aliens eruit zien: Ik denk dat ze er net zo'n beetje als ons eruit zien alleen dan met andere kenmerken o zullen ze denk ik een andere huidskleur hebben en geen haar.


Bas:

Ik geloof wel/niet inn aliens omdat:
Ik geloof er niet in omdat ik er nog nooit 1 gezien hebben en dat ik er alleen nog maar verhalen over heb gehoord.

Ik denk dat aliens wel of niet slimmer dan ons zijn omdat:
Niet anders hadden ze de aarde allang bezocht.

Hoe denk ik hoe aliens eruit zien:
Ze zijn kaal zin grijs groen, groote ogen en 3 vingers.