Feiten 1

- Hoofdpagina - - Inleiding - - Waarom Area 51? - - Tijdlijn - - Ufo theorie - - Wat is er aan de hand? - - Voor en tegenstanders - - Feiten - - Feiten 2 - - Mogelijke oplossingen - - Sociale feiten - - Bijlage - - Technologieën - - Conclusie - - Geloven wij in aliens? - - Meningen projectontwikkelaars - - Gastenboek - - Foto album - - Enquête - - Contact -

Juridische feiten over Area 51.

Hoe kom je op Area 51?

De meeste pendelaars naar Area 51 reizen op ongemarkeerde Boeing 737 of 727’s. De vliegtuigen vertrekken vanaf het McCarran International Airport in Las Vegas (gelegen tegenover het Luxor Hotel and Casino). Defensie aannemer EG & G is eigenaar van de terminal. Elk vliegtuig gebruikt het woord "Janet" gevolgd door drie cijfers als een roepnaam ter controle van de controle toren van het vliegveld.

 Het luchtruim boven Area 51 staat bekend als R-4808 en is verboden gebied voor alle commerciële en militaire vluchten niet afkomstig van de basis zelf (behalve de ‘’Janet pendelaars’’, natuurlijk). Area 51 wordt verondersteld om een ​​onderdeel van een van deze militaire vliegvelden te zijn: Edwards Air Force Base in Californië of de Nellis Air Force Range in Nevada. ook alle piloten van deze  bases zijn verboden om te vliegen in het luchtruim van Area 51. In feite worden piloten die vliegen in een van de bufferzones rond R-4808 naar verluidt gestraft door een van hun commandanten. al is het gerapporteerd als redelijk soepel. Wanneer een piloot vliegt door een bufferzone, de oefening eindigt onmiddellijk en de piloot is besteld terug naar de basis. Willens en wetens vliegen in R-4808 is een veel ernstiger misdrijf, en piloten kunnen een krijgsraad, oneervol ontslag en de tijd in de gevangenis geconfronteerd als gevolg.

 De militaire classificeert Area 51 als een militaire Operating Area (MOA). De grenzen van Area 51 zijn niet omheind, maar zijn gemarkeerd met oranje palen en waarschuwingsborden. De tekenen vertellen dat fotografie niet is toegestaan ​​en dat verboden terrein op het terrein zal resulteren in een boete. De tekenen ook deze ontnuchterende opmerking: Beveiliging is bevoegd om dodelijk geweld te gebruiken tegen mensen die aandringen op verboden terrein. Geruchten circuleren over complotdenkers over hoeveel ongelukkige waarheid zoekers zijn overleden als gevolg van tromping over het terrein van Area 51, hoewel de meeste zijn van mening dat overtreders worden behandeld in een veel minder gewelddadige manier.

 Paren van mannen die niet lijken te zijn in de militaire patrouille de omtrek. Deze bewakers zijn waarschijnlijk burgers gehuurd van bedrijven als Wackenhut of EG & G. Waarnemers noemen ze "cammo (sic) dudes," omdat ze vaak dragen woestijn camouflage. De cammo dudes meestal rond rijden in four-wheel-drive voertuigen, een oogje op iemand in de buurt van de grenzen van Area 51. Vermoedelijk, hun instructies zijn om contact met indringers te vermijden, indien mogelijk, en alleen maar fungeren als zowel een waarnemer en afschrikkend zijn. Als iemand verdacht lijkt, zal de cammo dudes bellen in de lokale sheriff om te gaan met hem. Eens in de zoveel tijd, hebben de cammo dudes geconfronteerd indringers, naar verluidt beslag elke film of andere opnameapparaten en intimiderend de indringers. Soms, helikopters zorgen voor extra ondersteuning. Er zijn geruchten dat de helikopter piloten af ​​en toe illegale tactieken te gebruiken als zweefde zeer laag over indringers om ze lastig te vallen.

 

Voor meer informatie zie bijlage!

 

Area 51 feiten en geheimen.

Met alle geheimzinnigheden die Area 51 omhullen, is het tijd om er wat licht op te werpen. Meer informatie over de bijnamen, entertainment, eten, spionagevliegtuigen, en geruchten rondom dit beruchte stuk grond.

 De naam 'Area 51' is afgeleid van de markering op 1950's Nevada Test Site kaarten. Vandaag de dag is de officiële naam van Area 51 is Air Force Flight Test Center, Detachment 3 of AFFTC Det. 3 afgekort. Al die jaren heeft zelfs onze eigen regering het bestaan ervan ontkend tot Sovjet-foto's bevestigden wat velen al lang wisten. De basis bestond. De faciliteit is oorspronkelijk ontworpen voor het testen van U-2 spionagevliegtuigen, en uiteindelijk zou de Stealth technologie er geboren worden. De geheime site is uitgegroeid tot vele malen de oorspronkelijke grootte. De USAF nam het commando van Area 51, en het luchtruim over in 1970.

 • Area 51 werd ook wel aangeduid als Groom Lake (de naam van het droge meer waar Area 51 rondom werd gebouwd), Paradise Ranch (een half-serieuze manier om werknemers te laten aanvaarden dat ze op een afgelegen en rustieke basis werken), Watertown (de officiële naam van de test site, in 1956), en Dreamland (genoemd naar een Edgar Allan Poe gedicht).

 

De A12 Oxcart

• toen Area 51 werd gekozen als de testlocatie voor de A-12 Oxcart, een nieuwe, moest er een nieuwe 8500-voet landingsbaan gebouwd worden. Om de aandacht er niet op te vestigen, moesten de  aannemers werken onder dekking van de nacht.

• Vliegende bij 2200 mph, deed de Oxcart piloot er 186 mijl over om een U-bocht te maken. Om het vliegtuig tegemoet te komen, moest er 38.400 hectare grond extra rond de basis worden teruggehaald uit de publieke toegang en de beperkte luchtruim uitgebreid om een 440-vierkante mijl groot luchtruim te maken.

• Vroeger bestond de enige entertainment in Area 51 uit een enkele cement tennisbaan en een kleine bowlingbaan. Er was geen televisie en radiosignalen maakten het alleen maar door de omliggende bergen in de avond.

• De kantine van Area 51 serveerde kreeften en oesters. Een keer per week was het steak avond.

• Er is een stukje waar van de complottheorie dat de maanlanding werd opgevoerd in Area 51. Diverse ruimtevaartmaterieel - met inbegrip van landrovers en life support systemen  werden getest door de astronauten in het aangrenzende stuk grond waar de kernproeven werden uitgevoerd.

U zult Area 51 niet vinden op een geologische of luchtvaartkaarten, vluchten naar Area 51  verlaten Las Vegas 'McCarran Airport elke dag. Sommigen zeggen dat buitenaardse vliegtuigen daar worden opgeslagen en reverse-engineering word gebruikt om er nieuwe  vliegtuigen en wapens van te maken, of is het de site van genetische tests of andere duivelse percelen. Anderen zeggen dat het gewoon een zeer geheime vliegtuig ontwikkeling fabriek is. Het maakt niet uit, wat het ook is, Area 51 blijft in nevelen gehuld.


Voor meer informatie zie bijlage!