Meningen projectontwikkelaars

- Hoofdpagina - - Inleiding - - Waarom Area 51? - - Tijdlijn - - Ufo theorie - - Wat is er aan de hand? - - Voor en tegenstanders - - Feiten - - Feiten 2 - - Mogelijke oplossingen - - Sociale feiten - - Bijlage - - Technologieën - - Conclusie - - Geloven wij in aliens? - - Meningen projectontwikkelaars - - Gastenboek - - Foto album - - Enquête - - Contact -

Hier staan de meningen van de 5 project ontwikkelaars over het project:

Mike:

Ik vind het wel een aardig leuk project om aan te werken. Onderwerp is leuk en erg interresant. Het sprak mij wel aan en wou er wel meer over weten, dat is al mooi meegenomen. Ook hoe we de opdracht gingen uitwerken was als leuk idee om er een website over te maken. De samenwerking in de groep was erg nauw, het liep niet altijd even soepel. De ene deed weer wat meer dan de ander, als je serieus was met onderwerpen in de groep gooien nam de ene het serieus op en de ander vond het maar een lachertje. Er is best begrip voor als iemand het erg druk heeft, hetzij met huiswerk, situatie thuis, werk of ander dergelijke. Maar er is ook tijd geweest om hier aan te werken in en tijdens MA-uren op school. Het hoeft niet allemaal op het laatste moment aan te komen, dat is mijn mening hierover. Ik vind daarom ook dat hier rekening mee gehouden moet worden bij de beoordeling van dit project. Ik moet wel zeggen dat het de laatste week beter ging met de samenwerking. 

 

Stefan:

Het onderwerp area 51 sprak me gelijk aan, leuk en mysterieus onderwerp. Ik vond het wel een leuk project. Wat ik wel miste is de goede samenwerking in de groep. Bij sommigen ging het goed en bij sommigen ook weer niet. Door dit project ben ik weer iets meer te weten gekomen over het mysterieuze area 51.

 

Gijs:

Ik vond het een leuk onderwerp omdat er zo weinig over bekend is. ik vond het een leuk project en er werd goed samengewerkt.


Bas:

Ik vond het een leuk en interresant project omdat er niet veel of te vinden is en ik hier ook weer wat van leer. De samenwerking in de groep ging goed we begrepen elkaar en deden allen ons deel van de opdracht.

 

Jesse:

Ik vond het een leuk project, we waren het allemaal over het onderwerp eens. Er was wel eens een slechtere samenwerking maar later ging die beter, maar na mijn mening heb je altijd wel iets problemen met samenwerking het loopt nooit 100% goed, de een doet wat meer dan de ander etc. etc. maar uiteindelijk is het ons wel gelukt en is het een leuke ervaring geweest met een, naar mijn mening, goed resultaat!